Om oss

Paal I. Løkkens snekkeri

Håndlagede tremøbler

Paal har erfaring fra møbelllinja og også fra kunst/handverkssmie. Har i mange år også drive som bygningssnekker, så han har skapt seg solid erfaring innen faget. Vi har eget sagbruk, og her lager han bl.a materiell, villmarkspanel, laftetømmer og listverk. For tiden driver han med lafting av hytte på bestilling.

 

Annbjørg har gått i "god lære" hos Paal i håndtering av det maskinelle som behøvs i produksjonen. Hun driver likevel aller mest med maling og dekorasjon.Hun har gode kunnskaper i forskj. maleteknikker, f.eks antikkmaling/patinering. Hun har i mange år hatt landskapsmaling som sin store interesse og har hatt noen mindre utstillinger av sine arbeider. Hun har også vært på Svalbard og foreviga den flotte naturen der via malepenselen! I tillegg til dette har hun holdt på en del med rosemaling og motivmaling,og maler bl.a. motiv på spisestuestoler.

VÅR VIRKSOMHET

 

Etter at vi hadde holdt på i flere år på hobbybasis med håndlaga treprodukter, bestemte vi oss i 2003 for å satse for fullt med å skape egen virksomhet av den store interessen vår. Utstyr og det maskinelle var på plass, og vi satte i gang. Etter hvert har produksjonen utvida seg betraktelig, leveransen omfatter alt fra mindre gaveart. til større ting, som seksjoner, vitrineskap, utemøbler o.a. Stadig dukker det opp spørsmål etter "nye" ønsker, så arbeidsoppgavene er varierte og interessante !

 

 

 

 

Paal I Løkkens snekkeri

Tlf: +47 48 15 61 53